Vanaf 1 januari ben ik me specifiek gaan richten op het helen van de energetische oorzaken van mijn overgewicht.

Vanaf mijn 8e of 9e jaar ben ik al heel gedisciplineerd bezig met voedsel, lijnen, diëten, sporten, nog meer lijnen en nog meer sporten. Alle diëten en alle sporten heb ik zo ongeveer wel uitgeprobeerd. Het resultaat is dat ik nu zo ongeveer 50kg te zwaar ben.

Uiteraard ga ik het niet opgeven, de aanhouder wint. Ik denk alleen dat ik het echt niet meer in de fysieke hoek hoef te zoeken.

De psychische benadering, die ik ook twee jaar met begeleiding van verschillende psychologen van verschillende instituten heb toegepast heeft helaas ook niet de gewenste resultaten opgeleverd.

Ik begin steeds meer te onderkennen dat mijn klachten bijna altijd op energetisch gebied moeten worden opgelost. Vandaar dat ik nu de keuze heb gemaakt de fysieke en psychische benadering los te laten en die niet meer obsessief toe te passen op mijn lijf, maar dat ik vanuit een zachte, liefdevolle energetische benadering mijn lijf vraag wat het nodig heeft om het overgewicht los te laten.

Gevolg van liefdevolle keuzes

En dit wil ik heel graag met je delen, omdat dit voor iedereen mogelijk is: Hoe mooi werkt het universum als je liefdevolle keuzes begint te maken en om hulp vraagt. Vlak nadat ik de vraag heb gesteld kreeg ik een prachtig antwoord. In mijn mailbox ontving ik van een vriendin een vacature van de I am academy. Ik wist niet precies wat dat was, maar ik was wel geïnteresseerd, dus ik heb de website opgezocht. Daar stuitte ik op een filmpje over het 3e chakra en uitleg over hoe je gevoeligheid voor onbewuste energetische connecties op die plek overgewicht kan veroorzaken. Dat gaf voor mij al zoveel herkenning!

Ik heb die informatie bewust opgenomen, maar ook even geparkeerd, daar zou ik later nog wel even over ‘nadenken’. Want hoe kan ik die gevoeligheid gaan transformeren? Die vraag heb ik er even ‘laten zijn’. De volgende dag ontgrendelde ik mijn mobiel en die stond ‘toevallig’ op facebook en wel op een advertentie van Aurana over witte jade. Laat dat nou net de edelsteen zijn die energetische koorden tussen jou en andere personen reinigt en waar nodig losmaakt…

Dankjewel universum en dankjewel Dreamteam. 

En dankjewel I Am Academy en Aurana voor het volgen van jullie eigen Soul’s purpose. Wat een samenwerking en wat een schoonheid deze synergie.

Samenvatting
Witte jade voor gewichtsverlies
Blog naam
Witte jade voor gewichtsverlies
Omschrijving
Hulp van het universum bij het helen van energetische oorzaken van overgewicht door je lijf liefdevol te vragen wat het nodig heeft.
Schrijver