Alle externe factoren gaan zo hard. Het ene moment lig je dood te gaan in het ziekenhuis, ben je nog euforisch dat je het hebt overleefd, het andere moment leer je een nieuwe liefde kennen, maar overlijdt zijn moeder bij de tweede date, heb je daardoor even geen contact omdat het voor hem ook allemaal even te veel is en leer je in de tussentijd dat je de ziekte van Cushing hebt, wat voor 90% zeker wordt veroorzaakt door een tumor in je brein. 

Door alle toestanden is je bedrijf ook helemaal ingekakt en loop je inmiddels behoorlijk achter met je rekeningen betalen en begint het echt, maar dan ook echt nijpend te worden met nog maar €1.04 op je zakelijke rekening en €260,- op je persoonlijke rekening en een hele stapel achterstallige rekeningen. 

 

Tijd om ego en ziel weer even in alignment te brengen.

 

Er worden momenteel zo veel dingen gemanifesteerd vanuit mijn ziel, blijkbaar is het nu de tijd en heb ik vele blokkades kunnen opruimen waardoor er in 1 x een flush aan manifestaties plaatsvind. Waaaaauuuw!

Maar mijn ego vind daar van alles van.

Het gaat te hard. 

Ik kan het niet bijbenen.

Ja maar, dit kan ik nog niet voelen voor iemand die ik nog maar net ken.

Ja maar, ik hoor eigenlijk nog veel meer tijd te nemen om dit nieuws te verwerken, het is wel een tumor in je brein, dat is niet niks.

Hoe moet dat met mijn inkomen, misschien moet ik mijn zaak wel opgeven, in de bijstand gaan, over een paar jaar, als ik me beter voel, opnieuw gaan proberen.

Mijn lijf is naar de klote door die Cushing en mijn leven had er zo anders uit kunnen zien en het komt nooit meer goed. Ik heb de tijd nodig dat te verwerken en te rouwen en verdrietig te zijn.

Maar ik mag ook anders denken.

Ik mag mezelf gewoon een nieuw verhaal vertellen, eentje waar ik blij van word en waarbij ik vol goede moed de onderzoeken en operaties in ga en alles wat er bij komt kijken.

Ook als andere mensen nog in het oude verhaal en het drama zitten, mag ik gewoon een blij verhaal kiezen. Laat men dan maar een oordeel geven, dat geeft niet. Dat zegt weer iets over hun en niet over mij. En vaak gaat dat over angst.

En dat is ook mooi, dat is een goede spiegel voor mij. Mijn ego houdt me ook tegen, vanwege de angst. En angst is een slechte raadgever. Ik heb besloten liever een paar keer keihard op mijn waffel te gaan, dan beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op angst. Liefde kies ik, liefde voor het leven, voor de stroom van het leven, voor liefde zelf.

ik sta nu in een soort van storm, waarbij ik de dingen in de storm niet meer herken omdat het zo hard gaat. En ik heb daardoor geen houvast meer, omdat ik vast houd aan herkenbare dingen, maar dat mag ik nu dus ook loslaten.

Dus wat is mijn nieuwe verhaal voor deze periode?

Het is zo leuk om verkering te hebben, me goed te voelen bij een leuke man, en samen een stukje pad te bewandelen. Daar ben ik zo dankbaar voor, dat dat in mijn leven is gekomen. Wat er ook gebeurd, dat is nu en dat is mooi. Daar mag ik zonder restricties van genieten. 

Hoe fijn is het dat er op dit moment geen problemen zijn. Problemen die er nog niet zijn, hoef je ook niet op te lossen. 

Ik hoef niet te herkennen wat zich in die storm bevindt. Die storm gaat vanzelf wel. Laat maar razen, hij gaat op een gegeven moment wel weer liggen. Dan zien we wel weer verder. En misschien ook wel niet, dan blijft ie razen. Ook dan is het niet van belang dat ik nu op dit moment weet wat zich in die storm bevindt. 

Ik weet dat ik uitermate sterk ben en me heel goed staande kan houden, ook al raast die storm om me heen. En ik kan er op vertrouwen dat er uit stormen ook mooie dingen ontstaan. 

Hoe fijn is het dat nu duidelijk is geworden wat de oorzaak is van zoveel klachten die ik heb. Hoe mooi is het dat ik nu gemanifesteerd heb dat de oorsprong zichtbaar mocht worden. Is het niet fantastisch dat we daar dan nu mee aan het werk kunnen? Het mag nu dus gezien worden, het mag nu dus opgelost worden!

Ik heb maar 1 taak

Dat is er voor zorgen dat ik zoveel mogelijk geniet van mijn leven en alle momenten die zich presenteren. 

Dat doe ik door mijn gevoelens van liefde, vrede, plezier en dankbaarheid te cultiveren. Wat de situatie ook brengt en wat het leven dan ook maar op je pad gooit. 

Ik mag de oude gevoelens van angst en controle loslaten en er op vertrouwen dat alles goed is zoals het is, ook al begrijp ik het zelf nog niet. 

 

 

 

Liefde, vrede, plezier, dankbaarheid

Love, peace, joy, gratitude

Samenvatting
Script om houvast los te laten
Blog naam
Script om houvast los te laten
Omschrijving
Er worden momenteel zo veel dingen gemanifesteerd vanuit mijn ziel, blijkbaar is het nu de tijd en heb ik vele blokkades kunnen opruimen waardoor er in 1 x een flush aan manifestaties plaatsvind. Maar het gaat heel hard, hoe ga ik daar mee om?