Photo by Ben White on Unsplash

Al een tijdje dacht ik meer energie in mijn spieren te beginnen te voelen. Daarom ben ik ook overgestapt van het hele rustige yoga klasje naar een pittigere yogaklas. Dat vind ik superfijn, want daar ben ik ook begonnen en precies dat klasje met die mensen voelt voor mij als thuis. Ik was al heel gelukkig dat dat weer ging, jeej, vooruitgang! Wel nog op mijn hoede voor terugvallen, want je weet maar nooit wat er zich ontwikkelt in je energie en lichaam.

Maar nu ik afgelopen week op dinsdag en donderdag ben gaan zwemmen en op vrijdag ook nog de pittige yogales heb gedaan en mijn spieren nog steeds heel krachtig voelen en niet pijnlijk en uitgeput zoals dat jaren het geval was na deze hoeveelheid van lichaamsbeweging, ben ik echt overtuigd dat mijn spierkracht aan het toenemen is. Wat heerlijk! En dat geeft ook zoveel hoop op verbetering van mijn gezondheid op het gebied van suikerziekte en afvallen!

Dus nu ga ik me echt concentreren op het vergroten van mijn spierkracht en uiteraard spiermassa. Ik mag nog wel heel even voorzichtig zijn, want mijn spieren voelen nu wel sterker, maar mijn organen zijn daar nog niet helemaal en nu loop ik weer even met blaasontsteking omdat ik gewoonweg te veel gedaan heb. Even lief voor mezelf zijn dus.

Maar ook mijn energieniveau lijkt verbeterd. Ik hoef minder te slapen overdag en soms kan ik gewoon een middag onder de mensen zijn zonder dat ik uitgeput thuis kom.

Ik heb het idee dat de metformine (suikerziekte medicijnen) me hier enorm bij helpt. De metformine zorgt er voor dat de suikers beter worden opgenomen door je cellen. Toen ik me beter begon te voelen vroeg ik me al af of dat door deze medicijnen zou kunnen komen. Voor mijn bloedsuikerlevels lijken ze niet erg veel te doen. Maar ik ben een paar kleine aanwijzingen tegen gekomen via Google over dat metformine inderdaad kan helpen bij afvallen omdat blijkbaar niet alleen de suikers beter getransporteerd worden, maar men vermoed ook dat zuurstof beter bij de cellen aankomt. Zelf denk ik dat misschien alle stofjes wel beter bij de cellen wordt gebracht en dat heeft uiteraard een zeer positief effect op alle processen in het lichaam.

Wat de oorzaak ook mag zijn dat mijn spierkracht voor het eerst in jaren toeneemt, voor mij is het het bewijs dat ik mijn mindset en trillingsfrequentie op een helender niveau heb weten te krijgen. Wat is er nog meer mogelijk Universum?

Samenvatting
Spierkracht
Blog naam
Spierkracht
Omschrijving
Meer spierkracht. Wat zou de oorzaak kunnen zijn? Mijn mindset en trillingsfrequentie op een helender niveau.