Vandaag had ik plannen, maar zoals het kan gaan met plannen, ging niets van mijn plannen door. Ineens had ik ruimte en tijd voor nog nader te benoemen activiteiten. Oftewel, een lege agenda. En zoals dat meestal gaat met lege agenda’s, duurde dat niet lang. Mijn vriendinnetje Femke belde of ik samen met haar het transformatiespel wilde spelen. Ze had een vraag op het gebied van persoonlijke groei/transformatie en wilde graag het spel spelen om meer inzicht te krijgen in dat onderwerp.

Ik vind het altijd leuk om het spel te spelen en word altijd zo blij van alle hulp van mijn dreamteam en de engelen tijdens dit spel. Het is zo ontzettend krachtig en levert altijd zoveel mooie inzichten op. Maar mijn vriendin en ik merken tijdens het spelen dat er ook ondertussen heel veel blokkades worden opgeruimd en oude pijnen worden geheeld.

Dat merken we doordat we of enorm beginnen te boeren (heel elegant), of onwijs beginnen te gapen dat de tranen over onze wangen lopen of er word echt heel diep iets geraakt waardoor we even een huilbui hebben.

Meestal zijn we even bezig om de juiste vraag of stelling te vinden. Voor ons gevoel luistert dat heel nauw, omdat het de precieze lading moet dekken die de vraag voor ons van binnen heeft. Het is niet altijd gemakkelijk om daar de juiste bewoordingen voor te vinden, maar als we het samen bespreken en elkaar feedback geven, komen we daar wel uit.

Na de juiste vraag gesteld te hebben begin je met spelen op het fysieke niveau. In grote lijnen heb je dan inzichten, belemmeringen en engelen die je antwoorden verschaffen over je vraag of stelling. Als je het fysieke niveau hebt uitgespeeld, speel je verder op het emotionele niveau, daarna het mentale niveau en daarna het spirituele niveau.

Toen we jaren geleden begonnen met het spelen van het spel ervoer ik dingen nog wel eens als stroperig en frustrerend. Bijvoorbeeld als ik WEER een belemmering op mijn pad kreeg en die eerst weer moest transformeren voordat ik verder kon. Het ging toen ook echt trager, we moesten er meestal zelfs meerdere dagen voor uittrekken om een enkel spel te spelen.

Nu zijn wel allebei zo ontzettend veel verder met onze persoonlijke en spirituele groei dat het eigenlijk nooit meer moeizaam voelt, maar stromend en vreugdevol. Ondanks dat de inzichten die je ontvangt nog steeds heel confronterend kunnen zijn en als je echt goed naar jezelf kunt kijken ook echt wel een stuk pijn kunnen raken.

Ook vandaag was weer een bijzonder spel waar alles bij kwam kijken. Heel veel engelen om ons heen gevoeld, Femke heeft lekker zitten boeren, we hebben beide heerlijk zitten gapen en het spel was ook niet verstoken van de helende tranen.
Enorm dankbaar weer voor de vele inzichten, maar zeker ook voor het contact met mijn lieve vriendin, die door dit spel telkens naar een nog dieper level wordt gebracht.

Samenvatting
Het transformatiespel
Blog naam
Het transformatiespel
Omschrijving
Door het transformatiespel te spelen kun je inzichten en heling ontvangen rond een onderwerp wat je bezig houdt, op het gebied van persoonlijke en spirituele groei.
Schrijver