Na bijna 10 weken zo veel mogelijk volgens de ayurvedische richtlijnen te eten en leven lijkt het moment nu daadwerkelijk daar:

*fluisterend*

Ik denk dat ik iets ben afgevallen.

 

Ik schommel door de vochtbalans al ongeveer een jaar tussen de 135 en 140 kg en ben daar, ondanks veel inspanning niet onder gekomen. Vanochtend woog ik echter 134.2 kg! Jeej! Dat is echt een feestje waard! Maar ik durf het nog niet hardop te zeggen!

Ik denk echt dat het knopje nu is omgezet. Dat mijn hypofyse weer doet wat het hoort te doen en de leptine weer opneemt. En als ik 8 ons kan afvallen, kan ik ook 2 kilo afvallen. Als ik 2 kilo kan afvallen, kan ik er ook 10 afvallen en kan ik er ook 20 of 50 afvallen!

Vraag en het wordt gegeven. Ik ben zo blij!

Nu is het zaak dat ik ondanks dat ik kan ‘terugvallen’ de grote positieve lijnen blijf zien en een positief gevoel rond mijn lijf en gewicht blijf behouden. Maar dat wordt steeds makkelijker en makkelijker, want energetisch is er gewoon al bizar veel geshift en dat is wat mensen al een paar weken aan mij zien en voelen. Ik krijg steeds complimentjes en dat helpt als bevestiging dat er inderdaad dingen veranderen.

 

Ik ben blij en gelukkig en heel benieuwd wat de weegschaal vrijdag aangeeft, want dan ga ik weer naar de ayurveda mevrouw!

Samenvatting
Eerste afvalmoment
Blog naam
Eerste afvalmoment
Omschrijving
Na bijna 10 weken zo veel mogelijk volgens de ayurvedische richtlijnen te eten en leven lijkt het moment nu daadwerkelijk daar: *fluisterend* Ik denk dat ik iets ben afgevallen...