Jeetje, het lief zijn voor mezelf vergt wel wat moeite! Ik BLIJF negatieve gedachtes genereren over mezelf, over mijn lichaam, over eten, over bewegen en over alles wat er bij hoort. Iedere wakkere minuut heb ik die gedachtes momenteel.

Verwonderlijk is het niet, want iedere minuut word ik geconfronteerd met mijn lichaam. Ik hoef maar te ademen om te weten dat ik veel te dik ben. Bewegen is heel naar en met iedere armbeweging voel ik o.a. mijn dikke buik.  Het is momenteel afschuwelijk om in mijn lichaam te moeten wonen. Hoe focus ik dan op het mentale beeld van wat ik WEL wil creëren? Als ik constant geconfronteerd blijf worden met wat ik niet wil?

Het gebrek aan antwoord op die vraag maakte eerlijk gezegd dat ik me even heel somber voelde en geen positief resultaat in de toekomst kon zien. Ik zag nog maar 1 beeld, dat mijn grootste angst bewaarheid zou worden en ik zo dik zou worden dat ik eerst een paar jaar eenzaam in bed zou liggen tot ik door de brandweer mijn bed uit getakeld zou worden om in een aangepaste ambulance met hartklachten naar het ziekenhuis vervoerd zou worden. 

Ik heb anderhalve dag huilen doorgebracht, extra valeriaan slikkend en continu rescue remedy gebruikend. Bijna had ik naar de oxazepam gegrepen, maar dat heb ik zolang nog kunnen tegenhouden.

Ik heb mijn noodkreet bij de engelen neergelegd en geprobeerd om de angst aan hen over te geven. Hun antwoord was dat ik het mentale beeld van wat ik echt wilde nog sterker zou mogen maken en daar met vol vertrouwen op mag blijven focussen.

Huilend ben ik toen in slaap gevallen en de volgende ochtend ben ik huilend wakker geworden. Al huilend heb ik me aangekleed en ben ik mijn werkkamer ingelopen om de gordijnen open te doen.

De ramen boden vol zicht op een prachtige echt Hollandse lucht en ondanks mijn intens diepe verdrietige gevoelens kon ik heel erg de pracht en schoonheid van de lucht en wolken tot in mijn vezels voelen. Dit is ook leven, leven heeft nog steeds hele mooie kanten, dit is Godheid wat ik mag aanschouwen.

Mijn verdriet werd werkelijk meteen verzacht en ik stopte met huilen.

De oplossing voor het verzachten van mijn negatieve gedachtes

Toen ik achter mijn pc kroop om aan het werk te gaan, vond ik een mail over Access Consiousness in mijn mailbox. Ik gebruikte al de ‘clearing statement’, wat ik al op zichzelf staand als een krachtige helingmethode ervaren heb. Met een Access Consiousness Bars behandeling kun je gemakkelijk alle ideeen, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen en die je niet meer dienen loslaten. Dit was natuurlijk niet zomaar op juist deze ochtend in mijn mailbox belandt! Dank engelen!

‘Per ongeluk’ vond ik een behandelaar, die in de buurt zit en ook nog eens de volgende dag vrij kon maken om mij te behandelen. Deze ochtend heb ik die behandeling mogen ontvangen. Tijdens de behandeling voelde ik me heel warm en heel ontspannen en ik voelde direct de energie stromen. Verder heb ik er weinig van gemerkt, geen wereldschokkende ervaring, gewoon lekker. Nu, in de avond, heb ik zeker wel het gevoel dat ik minder last heb van mijn nare gedachtes en ook daar een stuk moeiteloosheid voor in de plaats heb gekregen. De behandeling zal de komende tijd natuurlijk nog doorwerken, maar ik ben nu al heel blij met het resultaat!.

 

 

Samenvatting
Access Consciousness bars behandeling
Blog naam
Access Consciousness bars behandeling
Omschrijving
Blijf je ook wel eens in een kringetje ronddraaien van negatieve gedachtes? Dat helpt niet om het mentale beeld van wat je WEL wilt neer te zetten te creëren en daar op te focussen. Access Consioussness Bars behandeling kan helpen om van de negatieve gedachtes af te komen. Lees over mijn worsteling en de behandeling.
Schrijver