Inmiddels word ik ongeveer 15 maanden behandeld voor slaap apneu met een CPAP. Doordat mijn lichaam jarenlang niet in een diepe slaap kon komen en ’s nachts constant adrenaline aanmaakte, konden er geen herstelwerkzaamheden plaatsvinden, die bij gezonde mensen wel elke nacht plaatsvinden.

Door het achterstalling onderhoud is er veel schade ontstaan en moeten er dus veel herstelwerkzaamheden ingehaald worden. Dit heeft tijd nodig.

Naast de behandeling met het slaapmasker (CPAP), heb ik nog veel meer gedaan om mijn herstel te bevorderen. Zo ben ik naar een acupuncturist geweest, ga ik inmiddels ook naar een osteopaat, ben ik overgestapt op een Ayurvedische leefstijl, probeer ik mijn hormoonstelsel te ondersteunen met voldoende beweging en pas ik verschillende energetische helingmethodes toe. Op dit moment ben ik ook volledig gestopt met het nuttigen van alcohol.

Gemengde resultaten

Alle inspanningen worden zeker beloond. En niet alleen op fysiek vlak, ook op alle andere gebieden in mijn leven zijn positieve resultaten meetbaar.

Toch zijn er ook wat teleurstellende resultaten te melden en verlang ik op dat gebied nog naar verbetering.

Verbeteringen

Fysiek

  • Ik heb iets meer energie
  • Ik heb geen pijnen en opstartstijfheid meer in mijn spieren
  • Geen pijn meer in de meeste organen
  • Ik kan me weer echt heel ontspannen voelen en dat wordt nog iedere dag beter

Andere levensgebieden

  • Doordat ik iets meer energie heb, heb ik ook meer zin in dingen. Ik voel die ‘zin’ weer in mijn lijf.
  • Mijn inkomen is verbeterd
  • Ik heb een huis!
  • Ik heb nog maar 1 schuldeiser
Dat is dus de vicieuze  cirkel, maar dan omhoog! 

Verlangens

Er blijven nog wat verlangens over. Ik wil graag van mijn suikerziekte, overgewicht en schulden af. Daar ben ik hard mee aan het werk. Ik heb ook goede hoop, dat als ik dat kan creëren, dat ik dan ook een stuk meer energie overhoud. Ik ga er voor!

Samenvatting
15 maanden CPAP
Blog naam
15 maanden CPAP
Omschrijving
15 maanden behandeling met de CPAP geeft gemengde resultaten. Door achterstalling onderhoud in mijn lichaam is er veel schade ontstaan en moeten er dus veel herstelwerkzaamheden ingehaald worden.
Schrijver